Välkommen

Vad härligt att när det är kallt ute få värma sig i en bastu. Att blunda, tillsätta någon god doft och lite avslappnande musik är för mig att bada bastu. Synd att vår bastu är vid stugan och vi kommer inte dit i helgen men jag vill gärna visa med lite bilder hur vi har det.

Just nu har vi 18 minus men det känns mycket kallare så det är skönt att få vara inne och pyssla på, viket jag också tänker göra. Det är första gången jag bloggar och jag måste värma upp mina teknikkunskaper en hel del😃. Tur att sambon är så bra på detta och har sånt tålamod med mig så det kanske kommer fungera bra ändå.

Anledningen till att jag gör det här är för att visa upp vad jag sysslar med när jag både är och inte är på skolan, för annars känns det inte så meningsfullt med det man skapar. Så jag hoppas du kommer tycka om mina verk.

Nu ska jag knata ut i studion för att fortsätta med lilla älgen men även fylla på lite i mina gallerier.

Ha en underbar helg👋👋👋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.