Bastuskyltar

När bastun skulle byggas rev vi bla en gammal vedbod, den till höger på bilden. Vet inte hur länge den stått där men stockarna var handsågade och huggna efter en alldeles egen knutvariant🤭. Men den uppfyllde nog sin funktion förr😀.

Vi har sparat allt som stockar,dörr o plåtar. Hade väl en svag tanke om att göra en liten grillkoja någon gång, som inte blev av. Många av stockarna är i rätt så bra skick så när vi delar dom får vi fram ett härligt ämne att göra skyltar av. Årens åldrande skador ser jag som en charm🥰. Det kommer kännas bra att en bit av vedboden kommer att finnas kvar i en form av skylt.

Fler skyltar ska det bli, gillar det och det skulle vara vilsamt att ha utanför bastufönstret.

Sen ser jag fram mot att fortsätta hitta material som åldrats, det är lite kallt o fruset just nu men snart är våren här. Har samlat på mig lite drivved och ser fram mot att få testa bränna eller måla på det också.

Trevlig helg alla👋👋👋

1 kommentar

  1. Christoffer skriver:

    Känner igen gubben som river 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.