Pyrografi – måla med värme.

Det handlar igentligen om att med hjälp av olika grader av värme skapa olika toner och nyanser. Att med vägledning av ett fotografi och en glödpenna som redskap skapa ett konstverk på ett naturligt underlag som håller en längre tid. Det är ganska häftigt. Jag har nu bestämt mig att lägga ut lite konst till försäljning, så kontakta mig gärna om ni har frågor.

I övrigt så har vi under veckan pratat om inspirationskällor och jag fastnade för en konstnär som heter Julie Bender. Hon bor idag i Colorado och har gjort otroligt fina verk både på trä och papper både med och utan färg. Så henne vill jag följa ett tag framöver får att få fler tips på olika tekniker inom bränneriet.

Sen har jag lagt i lite nytt under fliken grafik och kommer i helgen att visa min egengjorda glasyr på keramiken.

Ha de gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.