1 maj

Oj vad tiden går fort, bara en månad kvar på skolterminen. Man börjar titta tillbaka på vad man gjort och kan ju konstatera att keramiken fått störst uppmärksamhet. Jag har gjort två egna glasyrer som jag är så nöjd med, jag har lärt mig dreja, kavla och bygga ihop lera. Så himla kul och nu börjar man kunna se ett resultat.

Art of sauna har ju blivit en blandad kompott av skolarbete och pyrografin. Tyvärr har jag inte hunnit bränna så mycket som jag velat, vilket känns lite surt men jag får ta igen det senare. Har i alla fall köpt in björkplyfa och provbränt lite men märker att jag måste lära mig lite nya tekniker för att få till det. Men det får ta den tid det tar.

Det finns ju en tanke för mig att göra en tovad bastumössa och grejerna finns men väntar in varmare väder så jag kan vara ute. Har blivit rätt så bra på att karda och gjort någon test och håller tummarna för att få tiden att räcka till.

Så nu är det bara att njuta av att fortsätta med alla projekt. Ha de gott alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.