30 maj och sommarlov.

Så var det avslutning i fredags och alla har åkt hem till sig. Många nya sökande nästa år så det blir spännande. Under maj så var fokus på vernissage på skolan för oss elever. Den visades endast i film och bilder på ålstas folkhögskolas Facebook och Instagram. Passa på och titta in. Jag visade även en del saker och det mesta kan man även se här på hemsidan. Så jag har inte något nytt att visa. Utan nu är det mer att finslipa och göra klart det sista.

Jag har mycket att vara nöjd över under det här året men det som var mest överraskande var den här tavlan som bara blev.

Att keramik skulle vara så kul trodde jag inte och jag är superglad över att få leka ett år till.

Grafiken som är så lik pyrografin, ett sånt härligt komplement till det jag vet att jag kommer fortsätta med. Så grafik, ja tack.

Jag han inte med att testa på textil, det fanns ju inte på schemat igentligen. Men jag hade väl en svag idé som jag ville prova. Däremot så har jag fotat en del och snart det kommer lite mer bilder under foton.

Så nu är det bara att se vad man kan hitta på i sommar. Ha de gott👋👋👋

1 kommentar

  1. I was very happy to find this great site. I want to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely savored every little bit of it and I have you saved to fav to see new stuff in your web site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.