29 juni

Sommarlov och tid för annat roligt.

Inspirerad av Leif Å Larsson som snart ska ställa ut sina pyrografiverk på Liljevalls salonger. Det är ju superkul att få idéer att testa. Han gillar att måla ödehus och det blir ju så snyggt, tycker jag. Därför valde jag också att prova lite. Samtidigt som jag provar på att använda björkplyfa.

Konstnären Per Nilsson-Öst född i Järvsö socken har gjort Flottaren som står på en gammal bropelare. Den har ju blivit något som jag gjort grafiktryck på så varför inte prova på den också på björkplyfa.

En ny bastutavla med renar är under bränning fortfarande. Det är så himla typiskt att man kommer på nya motiv när man redan håller på med något. Men snart kanske renar på fjället snart blir klar också. Bränd på asp.

Lite keramik har jag hunnit med och äntligen har jag fått till lite tallrikar och annat kul.

Så nu blir det att samla material inför hösten och jag har redan hittat mycket fint i vattnet så förhoppningsvis får jag till något av det också.

Kanske hittar lite mer att bränna på som en skylt jag testade på.

Så nu fortsätter sommaren. Ha de gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.