10 september

Nu har skolstarten varit och jag har försökt lägga upp en plan på vad jag ska pyssla med de kommande veckorna. Eftersom jag beslutat att vara med på konstrundan för första gången så känns det nervöst. Men tanken är att det är pyrografin som blir som huvudpersonen och att jag får visa upp vad jag tycker är både roligt och rogivande.

Det var redan i juni jag anmälde mig och jag trodde att jag skulle få tid till bränningen hela sommaren. Men som vanligt gör man inte som man säger, det finns ju så mycket mer roligt att göra på sommaren. Dessutom gick brännaren sönder och jag fick vänta länge på en ny. Trots att man blev lite kallsvettig över det och sen insåg att den fungerar lite annorlunda mot för vad jag är van så är jag nästan igång igen.

Jag vill gå vidare med drivveden som jag samlat i sommar. Alla vackra stenar och rostigt järn och olika träslag som jag fått tag på. Det blir intressant och se vad som kommer ut av det. Kanske kommer något sånt med på rundan också, vi får se.

Så nu ligger mycket fokus på inför helgen 6-7 november. Jag kommer att hålla till i gymnastiksalen på Ålsta tillsammans med i nuläget 2 andra konstnärer.

konstrundan.nu.

Instagram #artofsaunasweden

Ha de gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.