12 november

I allhelgona helgen var jag med på konstrundan för första gången. Så nervöst men sen så kul. Jag och två till konstnärer var på ålsta folkhögskola och det kom ca 110 besökare på två dagar.

Jag hade något som var annorlunda men något bra. Jag visade en del av mina drivvedsskulpturer, pyrografitavlor och keramik. Många blev nyfika på pyrografitekniken och jag fick en chans att berätta mer om det vilket jag uppskattar väldigt mycket. Flera ville också lära sig och det var rätt kul när jag fick frågan om jag utförde beställningar.

Lära ut, ja, det kanske jag kan tänka mig för det var sånt intresse. Det skulle vara kul men jag ser inte att det finns tid till det just nu när jag går i skolan. Men jag ska ha det i åtanke.

När det gäller beställningar så vill jag inte säga nej, även om jag har smått om tiden just nu. Det skulle det vara kul och lyssna på någon som vill ha något speciellt och att testa utföra för att se hur långt jag har kommit. Det skulle vara en rolig utmaning till att börja med. Så vi får se.

Så min helg var helt fantastisk. Mest för att jag fick chansen att visa och berätta om vad jag gillar men det var så härligt att höra alla fina kommentarer från besökare.

Jag är så tacksam för alla besökare, familj o vänner som kom. Men jag vill även rikta ett stort tack Emil Österholm, Tomas Håkki och min sambo Christoffer Olsson att ni delar med er av er kunskap. Tack för alla råd, tips och hjälp ni ger mig, jag hade inte kommit så här långt utan er.

Helen Kronholm är min klasskamrat på Ålsta och var en av de två utställarna med mig. Helen visade sina akrylmålningar och keramik.

Gunbritt Dahlin hade också sin första utställning i helgen. Hon använder sig av acrylic pouring på canvastavlor. Gunbritt visade även sina smycken och magnetknappar som hon gjort med samma teknik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.