Utställning på kulturmagasinet.

Då har vi haft vernissage och utställningen hänger i två veckor till. Det var otroligt nervöst men spännande. Jag har gjort saker jag inte gjort tidigare och det var kul att få visa upp och att det uppskattades av besökarna. Tusen tack för alla fina komentrer. Jag vet att några var besvikna på mig för att jag inte hade med keramik och det var lite jobbigt att höra men var sak har sin tid, jag hinner inte allt. Jag har utforskat mer inom måleri och pyrografi och känner mig jävligt stolt över det. Nya tankar och idéer ploppar upp och jag ser fram mot att få testa mera saker.

I mitt måleri nere till höger har jag haft träbitar som inspiration, övat på djup och färger. Så kul att många gillade den och och tyckte att jag lyckats bra. Tack, tack.

De övriga två tavlorna har jag valt att dela upp i rutor och cirklar för att på ett annat vis få in färger och olika motiv som ändå skapar något gemensamt i samma tavla.

Jag har under nästan hela året kämpat för att skapa ett abstrakt motiv med min glödpenna men har inte kännt mig riktigt nöjd. Men så kom jag in på lite fantasi. Superkul och här jobbade jag också mer med djup och provade att bränna utan mall. Tidigare har jag oftast haft en referensbild men här jobbade jag nästan helt med vad glödpennan kunde skapa. Jag var så himla glad och stolt över att äntligen få visa upp dom. Jag hade verkligen velat att de fyra skulle fått vara tillsammans på visningen. Dels med tanke på att motiven hänger ihop, det är samma material och teknik. Och med tanke på att det var så viktigt att all konst på något vis hörde ihop på utställningen så var det konstigt att det inte skulle spela någon roll med mina tavlor. Men, jag lär mig av de bästa så nu vet jag till nästa gång.

Jag hade med ett drivvedsprojekt som betydde mycket för mig. Jag insprerades av Roj Friberg som gör en helt fantastisk konst. Men det passade inte alls in tycker jag där den stod, den förlorade sin charm och försvann helt för mig. Redan från början hade jag en tanke om att ha en målning bakom och när jag fick till den långa gröna tavlan så såg jag min chans. Men det gick inte på något vis och min konst spittrades. Men det är så, vi var många på liten yta och man kan inte få till allt perfekt för alla. Sen kan ju allt va bra när man är hemma men när man byter miljö så blir det annorlunda. Det jag lärt mig i alla fall är att ska jag skapa med drivved så bör jag göra en egen utställning.

Det var i alla fall en trevlig em och kvällen avslutades med en middag på restaurang centralen i Sundsvall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.