Eldat i vedugn

Som jag har längtat och vilken härlig upplevelse. Så fin keramiken blir också. Efter en heldag hos Emil Österholm i Härnösand där vi fått prova elda i hans ugn med keramik vi jobbat med på skolan under året. Vi var ett härlig gäng som startade vid nio och var väl klar runt 19 ungefär. Man inser att det finns så mycket man ska tänka på, placering av keramiken i ugnen, hur man eldar, hur glasyrer fungerar och vad man använder som bränsle för att få olika effekter på keramiken.

Nu är det sommarlov, känns som om det verkligen behövs. Det har varit en tuff vår med mycket måleri och pyrografi men det har gett resultat. Nu när vi plockat ner utställningen och jag har fått hem allt från skolan så kommer vissa alster att gå till försäljning. Bla denna tavla som är 140×79 olja målad på duk.

Vid intresse kontakta mig på mail eller mobil.

Ha en underbar vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.