Skolan har börjat

Sommaren har varit bra, har för det mesta suttit med glödpennan och övat. Har blivit bättre och även kommit på nya tekniker. Motiven har varit mycket djur, nordiska och jag ser fram mot att testa blötdjur och kanske bilar. Nu är skolan börjar så får jag fortsätta lite med egna motiv i fantasy, vilket är superkul det också.

Skickar med lite sommarbilder som visar att jag haft lite lata dagar också.

Fångade även spindlarna vernissage på myren vid 6 tiden på morgonen. Helt fantastiskt att titta på.

Men nu är Åre i tankarna nästan hela tiden. Har jag tillräckligt med mig, kommer vädret vara med oss osv? Hur kommer kortbetalningar att fungera, det är ju första gången som vi kommer att stå på en marknad. Tur Krille är den tekniska personen så jag får nog förlita mig på honom. Har har ju gjort helt fantastiska serveringsbrickor, skärbrädor och smörgåsplattor bla. Han har fått en egen flik i menyn och går under namnet CTF. Kolla gärna in nu när han börjar att uppdatera. Eller så finns han på Facebook.

Kan bara sammanfatta sommaren som alldeles för kort men helt underbar.

Ha de så gott så kanske vi syns på Åre Höstmarknad sista helgen i september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.